3 bøker

Da jeg gikk på barne- og ungdomsskolen leste jeg bøker hele tiden. Jeg kunne finne på å låne med meg opptil ti bøker fra biblioteket av gangen og det var sjeldent jeg ikke hadde med meg en bok eller tre på tur. Jeg husker det var en bokserie jeg var spesielt stor fan av som het «Animorphs«. Jeg syntes den var HELT fantastisk. Jeg husker ikke lenger så mye fra serien, bortsett fra at karakterene i boka kunne bli til dyr og at jeg var veldig glad i karakterene Rachel og Tobias.

Jeg leste ikke like mye på videregående, men jeg holdt det allikevel gående med «The Sookie Stackhouse Novels«, som er bøkene bak min favoritt tv-serie True Blood. Om du som meg elsker vampyrer og det overnaturlige så er dette en helt magisk serie (både bøkene og tv-serien).

Etter at jeg begynte å studere har jeg dessverre nesten ikke rørt en eneste bok som ikke har vært pensum. Jeg prøver sakte, men sikkert å komme tilbake til de gode gamle lesevanene igjen, men det tar tid. De eneste bøkene jeg har lest etter videregående er vel egentlig bøkene om Harry Hole. Og det er litt interessant for jeg har aldri likt den sjangeren før, jeg har omtrent kun lest Science Fiction eller såkalt «husmorporno» haha.

20170520-IMG_1450Jeg ser nå at dette gikk fra å skulle være en anbefaling av tre bøker, til å bli en anbefaling av tre bokserier. Jaja, da er det bare enda flere godbiter å lese hehe.

Så, en liten oppsummering:
Barnet Anniken anbefaler»Animorphs»
Tenåringen Anniken anbefaler «The Sookie Stackhouse Novels»
Unge voksne Anniken anbefaler Harry Hole

Hva liker dere å lese?


Dette innlegget er en del av bloggutfordringen. Denne ukens tema var «3 bøker du bare må lese!». De andre som er med:

Lisa • Tine Katrine •  Sunniva • Ester Maria • Mari • Benedicte  • Inger • Julie

Reklamer

2 tanker på “3 bøker

  1. Haha, «Animorphs» hadde jeg helt glemt, men det høres VELDIG kjent ut.. Tror det var de jeg også leste da jeg var liten! Bøkene om Harry Hole er så spennende, synes Jo Nesbø skriver veldig bra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s