Comeback

Heisann! 
Så utrolig kjekt å være tilbake!

Det siste året har det skjedd en hel del så jeg tenker vi kan ta en liten titt på hvor jeg er nå i dag. For det er bokstavelig talt en helt annen plass enn i fjor.

For det første så er jeg blitt singel. Det har resultert i at jeg nå bor helt alene for første gang, og jeg trives egentlig veldig godt med det. Jeg bor i en liten hybel sentralt på Nordnes så det er veldig deilig!

Det som utenom bruddet har påvirket meg mest det siste året er uten tvil kneskaden min. Tidlig i forrige sesong presterte jeg nemlig å pådra meg en belastningsskade i begge knærne og var derfor ute nærmest hele sesongen. Det skjedde samtidig utrolig mange positive ting for laget mitt og var derfor ekstra kjipt og måtte se på fra sidelinjen. 

Allikevel er jeg nesten litt takknemlig for skaden. Jeg har nemlig trent mer (og bedre) dette året enn noengang tidligere. Treningsvanene mine er blitt skikkelig solide og det er jeg veldig takknemlig for.

Så er vi nok kommet til det uten tvil villeste som har skjedd siden sist.
Laget mitt har faktisk prestert å kvalifisere seg til eliteserien! Det føles fortsatt litt uvirkelig å si det høyt, men vi skal altså spille i eliteserien denne sesongen! Sjuke greier. 
IMG_8802-2
Jeg er jo som nevnt fremdeles skadet, men senest på mandag opplevde jeg fremgang. Da fikk jeg for første gang på flere måneder deltatt på hele spilloppvarmingen vår uten smerter! For en som er så utålmodig som meg så er det å være skadet i et helt år rene torturen. Spesielt når du vet at det er eliteserien som står på spill. Derfor var oppturen på forrige trening en boost jeg virkelig trengte. 

Jeg skal bli skadefri, og jeg skal spille i eliteserien denne sesongen.
Og det har jeg tenkt til å skrive om her fremover. 

Vi snakkes snart! 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s